Holdtræning

Hos Buddingevej Fysioterapi tilbyder vi mange forskellige hold, som du kan være tilknyttet fast eller fleksibelt. Holdtræning er til dig, der ønsker struktureret træning, hvor du bliver bedre over tid ift. dine mål, og ikke mindst får et socialt fællesskab med de øvrige deltagere.

Hvorfor gå på hold i en fysioterapi frem for et fitnesscenter?

 

  • Inden du starter på hold, kommer du til en 1. konsultation hvor fysioterapeuten sammen med dig laver en plan for dit træningsforløb.
  • Alle hold bliver ledt af en autoriseret fysioterapeut, der sikrer, at alle øvelser bliver udført korrekt.
  • Fysioterapeuten kender dig og dine problematikker og kan derfor vejlede og finde alternative øvelser, så du er sikret at undgå nye eventuelle skader eller overbelastninger.
  • Holdene er mindre end det gennemsnitlige fitnesscenter, og fysioterapeuten kan derfor have et større fokus på hver enkelte holddeltager.
  • Du sparer penge, hvis du har en henvisning fra lægen til fysioterapi.
  • Man går typisk på hold, hvor deltagerne er faste, hvilket skaber et hyggeligt og trygt træningsfællesskab, hvor der er plads til alle uanset baggrund.

Læs mere om alle vores holdtilbud

Relationer
Vælg evt. et fokusområde her
Relationer
5940
Apopleksi hold

Har du været ramt af en hjerneblødning eller haft en blodprop i hjernen, så har du mulighed for at starte på et af vores apopleksi hold.

5935
Balance og styrke

Ønsker du at styrke kroppen som helhed og træne din balanceevne?

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

5798
Efterfødselsgymnastik

Efterfødselsgymnastik er målrettet den nybagte mor, hvor genoptræning af mavemuskler og bækkenbund er i fokus!

5806
Fascie-flow

Fascie Flow er en aktiv bevægelsesform, som stimulerer kroppens muskler og fascie-system (bindevæv), som forbedrer kroppens egen ophealing samt regulerer nervesystemet.

5810
Flow pilates

Kan du ikke heller ikke ”finde” din ”Core? Føler du dig svag og måske samtidig stiv som et bræt og kniber det samtidig med at fx at spille padle tennis, løbe, dyrke yoga og gøre de ting du gerne vil uden at få ondt? Så er flow pilates holdet for dig.

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5939
Fysio Yoga

Døjer du med smerter og/eller bevægeindskrænkning et eller flere steder i kroppen, er Fysio Yoga holdet for dig.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

6184
GLAD træning

GLAD står for ”godt liv med artrose Danmark” og er et træningsforløb specialdesignet til dig med slidgigt/artrose i hofter og/eller knæ.

5936
God weekend styrke

God Weekend styrke er den perfekte start på weekenden.

Vi får sved på panden og humøret op med varierede øvelser, der styrker musklerne i hele kroppen.

5819
Gravidyoga

Er du gravid og ønsker at understøtte din graviditet og bevare din styrke samt udvikle din kropsbevidsthed og vejrtrækningsmetoder, er gravid-yoga holdet for dig.

5944
Knæhold

Søger du genoptræning af dit knæ efter fx sportsskade, oprensning af knæet eller operation af menisk eller korsbånd, anbefaler vi, at du kommer på vores knæhold.

5942
Nakke – hovedpine hold

Døjer du med smerter i nakken, udstrålende smerte ned i arme og ryggen, nedsat bevægelighed eller hyppig hovedpine og svimmelhed, anbefaler vi, at du kommer på et af vores nakke-hovedpine hold.

5937
Osteoporose hold

Vores osteoporosehold er for dig, der er diagnosticeret med osteoporose og ønsker at styrke dine knogler i trygge rammer med ligesindede

5830
Parkinson Ballroom

Parkinson Ballroom er et sjovt, energisk hold, hvor vi tager udgangspunkt i grundtrinnene i dansene: vals, cha cha cha, rumba, jive, wienervals, samba, tango og slow-fox.

 

Man behøver IKKE danserfaring for at deltage.

5791
Parkinson Rytmik

Parkinson Rytmik er for dig, der gerne vil træne til god rytmisk musik

5833
Parkinson styrke & balance

På det klassiske Parkinsonhold er der fokus på bevægeøvelser for hele kroppen.

5834
Parkinson yngre

Er du nydiagnosticeret eller yngre med Parkinson kan disse hold være noget for dig.

5962
Puls og styrke

Vil du gerne forbedre din kondition og blive stærkere, anbefaler vi, at du starter til puls og styrke hos Buddingevej Fysioterapi.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

7086
Sclerose Elite

Sclerose Elite er målrettet dig, der har fået diagnosen, men ikke har store udfordringer i hverdagen pga. sygdommen.

7085
Sclerose hold

For dig, der er svært udfordret af sclerose i hverdagen.

5963
Senior gymnastik

Vedligeholdende træning for dig, som typisk er pensioneret og ønsker en struktureret træning, så du kan bevare og forlænge din krops styrke og kondition.

5941
Styrk dit underliv

Vil du gerne forebygge eller forbedre din kontrol af urin, luft eller nedsynkning af underlivsorganer? Drømmer du om at forbedre din bækkenbundsfunktion? Så er Styrk dit underliv holdet for dig!

5938
Yin Yoga

Målet er at mobilisere bindevævet, så led og muskler kan bevæge sig, som de skal. Yogaen sikrer desuden, at der skabes et flow af energi og væske i kroppen, så din krop dermed vil fungere så optimalt som muligt.

 

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her