Warning: Undefined array key "options" in /var/www/buddingevejfysioterapi.dk/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Fascie-flow - Buddingevej Fysioterapi

Fascie-flow

Fascie Flow er en aktiv bevægelsesform, som stimulerer kroppens muskler og fascie-system (bindevæv), som forbedrer kroppens egen ophealing samt regulerer nervesystemet.

Fascie Flow

Ønsker du et supplement til styrketræning og en øget bevægelighed, er Fascie-flow holdet for dig. Her arbejder vi med fascier og bindevæv i stående, knæsiddende og liggende stillinger.

 

Har du svært ved at træne på gulvet/måtter eller kan du ikke sidde på knæ, bedes du kontakte Arendse inden holdstart på asa@fysklinikken.dk.

Træningen indeholder:

  • Opvarmning
  • Vippende bevægelser i din yderstilling.
  • Aktivering af coremuskulatur.
  • Brug af Franklin bolde.
  • Afspændning.

Tidspunkt:

 

Mandag           13:00 – 14:00

 

Pris:

 

155 kr. pr. gang

1450 kr. for 10x60 min. (Klippekort)

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Arendse Saxberg
Arendse Saxberg
Medejer og fysioterapeut

Relaterede hold og behandlinger

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

6208
Behandling af bindevæv og arvæv

Specielle manuelle behandlingsteknikker og øvelser, som sigter på at løsne stramt bindevæv og arvæv.

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5810
Holistisk pilates

Kan du ikke heller ikke ”finde” din ”Core? Føler du dig svag og måske samtidig stiv som et bræt og kniber det samtidig med at fx at spille padle tennis, løbe, dyrke yoga og gøre de ting du gerne vil uden at få ondt? Så er holistisk pilates holdet for dig.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her