Flow pilates

Kan du ikke heller ikke ”finde” din ”Core? Føler du dig svag og måske samtidig stiv som et bræt og kniber det samtidig med at fx at spille padle tennis, løbe, dyrke yoga og gøre de ting du gerne vil uden at få ondt? Så er flow pilates holdet for dig.

Fysio pilates

Flow pilates Følger osteopatiens tankegang om at kroppen fungerer som en helhed og derfor også skal trænes som en helhed.

Træningen tager udgangspunkt i de grundlæggende flow pilatesbasisøvelser. Hvis du slet ikke kender til pilates tankegangen kræves en individuel konsultation ( Osteopati), hvor du instrueres individuelt med henblik på at øvelserne bliver udført øvelserne korrekt og effekten af træningen sikres.

Der vil være mulighed for visuel vejledning efterfølgende via Facebook (se klinik O – de 13 basis øvelser)

Flow pilates tager udgangspunkt i den traditionelle pilates, men er modificeret i den osteopatiske tankegang om at kroppen fungerer som en helhed og derfor også skal trænes som en helhed.

Kroppen skal være både være stærk og smidig de rigtige steder for at fungere optimalt. Udgangspunktet er rygsøjlens S- facon og vigtigheden at mobilisere bindevæv og led som ikke bevæger sig og samtidig styrke de svage/meget mobile område i kroppen – fra top til tå.

Du bliver både stærk og smidig – de helt rigtige steder.

Tidspunkter på holdet: “flow pilates for kvinder”

 

Let øvede:

Onsdag 10:15-11:15

Fredag 09:10 – 10:10

 

Øvede:

Fredag 09:10-10:10

 

Tidspunkter for holdet “flow pilates for mænd”

Onsdag:

8:00 – 9:00 v Tine Bering Lisberg.

 

Priser:

 

155kr. pr. gang ved fast tilknytning

190kr. for enkelte gange

 

Kontakt osteopat Tine Bering Liisberg på mail tl@fysklinikken.dk for mere info samt tilmelding.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Tine Bering Liisberg
Tine Bering Liisberg
Osteopat MSc / DO M.D.O (afventer aut.) samt aut. fysioterapeut og pilates instruktør

Relaterede hold og behandlinger

6203
Akupunktur

Har du længerevarende smerter i kroppen? Er der ting, som du har svært ved at udføre i din hverdag grundet gener og smerter bestemte steder i kroppen? Oplever du ikke at din medicin er nok? Så kan det være, at akupunktur kan hjælpe dig!

5935
Balance og styrke

Ønsker du at styrke kroppen som helhed og træne din balanceevne?

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

6208
Behandling af bindevæv og arvæv

Specielle manuelle behandlingsteknikker og øvelser, som sigter på at løsne stramt bindevæv og arvæv.

5806
Fascie-flow

Fascie Flow er en aktiv bevægelsesform, som stimulerer kroppens muskler og fascie-system (bindevæv), som forbedrer kroppens egen ophealing samt regulerer nervesystemet.

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

5937
Osteoporose hold

Vores osteoporosehold er for dig, der er diagnosticeret med osteoporose og ønsker at styrke dine knogler i trygge rammer med ligesindede

7253
Personlig PAR-træning

Start til personlig træning hos Buddingevej Fysioterapi sammen med en du holder af.

Timen bliver ledt af en aut. fysioterapeut, som vil lave et skræddersyet træningsprogram, vejlede under øvelser og sørge for høj gejst og at motivationen bliver bevaret.

5962
Puls og styrke

Vil du gerne forbedre din kondition og blive stærkere, anbefaler vi, at du starter til puls og styrke hos Buddingevej Fysioterapi.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

6183
Såler

Supersoles og LFT såler er et supplement til normal fysioterapi, hvor formålet er at hjælpe din fod til at træde rigtigt, så du mindsker risikoen for at udvikle smerter i fx ankler, knæ, hofter eller ryg. Sålerne korrigerer og stødabsorberer og kan på sigt lindre smerter og risikoen for skader.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her