Foredrag

NÆSTE FOREDRAG:

“Din kompetente krop” med Anette Sams

- PhD  farmaceut, foredragsholder, forfatter og sundhedsdebattør.

Læs mere om foredraget herunder:

Foredrag

"Du får en dyb forståelse for den biologi, der er din vigtigste sundhedsallierede. Du får hjælp til at finde den ’kontakt’, der tænder for det gode samarbejde mellem kroppens celler, hormoner, tarmbakterier og dit blodsukker, som er helt afgørende for, at du finder din personlige sundhedsnøgle.

Yngre, ældre, overvægtige, undervægtige, normalvægtige eller elitesportudøvere : Alle har vi brug for fascinerende biologisk viden for at kunne træffe individuelle sundhedsvalg, frem for at søge sundhedstrends og dogmer, som skærer alle over én kam."

Tilmeld dig via telefon 45886690 eller skriv til info@fysklinikken.dk

Læs mere om foredraget på https://anettesams.dk/din-kompetente-krop/

225kr. pr. billet.

 

7/11-2023

kl. 19:00-21:00 inkl. pause.

Adresse: Buddingevej 99, 2860 Søborg

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Relaterede hold og behandlinger

5939
Fysio Yoga

Døjer du med smerter og/eller bevægeindskrænkning et eller flere steder i kroppen, er Fysio Yoga holdet for dig.

5819
Gravidyoga

Er du gravid og ønsker at understøtte din graviditet og bevare din styrke samt udvikle din kropsbevidsthed og vejrtrækningsmetoder, er gravid-yoga holdet for dig.

7253
Personlig PAR-træning

Start til personlig træning hos Buddingevej Fysioterapi sammen med en du holder af.

Timen bliver ledt af en aut. fysioterapeut, som vil lave et skræddersyet træningsprogram, vejlede under øvelser og sørge for høj gejst og at motivationen bliver bevaret.

5938
Yin Yoga

Målet er at mobilisere bindevævet, så led og muskler kan bevæge sig, som de skal. Yogaen sikrer desuden, at der skabes et flow af energi og væske i kroppen, så din krop dermed vil fungere så optimalt som muligt.

 

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her