Osteoporose hold

Vores osteoporosehold er for dig, der er diagnosticeret med osteoporose og ønsker at styrke dine knogler i trygge rammer med ligesindede

Osteoporose 3

På holdet arbejder vi målrettet med at styrke dine knogler, din balance og dine muskler med udgangspunkt i benenes muskulatur samt korsetmusklerne og bækkenet.

 

Træningen vil mindske risikoen for brud på knogler. Holdene har max 8 deltagere, så der er rig mulighed for vejledning af den enkelte.

 

Husk at du får tilskud fra sygesikringen, hvis du har en henvisning til fysioterapi fra lægen.

Har du ikke henvisning lyder priserne som følgende:

-        155kr. pr. gang

-        1450 kr. for 10 gange.

Hvad er osteoporose?

 

Osteoporose er det man i daglig tale kalder knogleskørhed. Med diagnosen følger, at strukturen i ens knoglevæv har ændret sig, så knoglemassen formindskes. Dette sker for alle jo ældre man bliver, men osteoporoseramte mister det i større grad. Knoglerne bliver derfor med tiden mere skrøbelige og porøse, og det er derfor vigtigt, at du træner knoglerne, så der er mindre risiko for brud.

 

 

Hvordan konstateres osteoporose?

 

Man kan ikke mærke osteoporose, og det er derfor ofte tilfældigt, at diagnosen bliver opdaget – typisk fordi man oplever et pludselig udramatisk brud. Nogen går også til læge med rygsmerter og opdager, at de har fået et sammenfald i ryggen grundet osteoporose.

 

Hvem får osteoporose?

 

Det er typisk kvinder i eller efter overgangsalderen, som rammes af tilstanden, fordi østrogenniveauet falder. Osteoporose er derudover arveligt og går ofte i arv fra mor til datter. Ligger det til familien anbefales det derfor, at man fra en tidlig alder spiser kalktilskud og hyppigt motionerer, for at styrke knoglerne og mindske risikoen for brud.

Tidspunkter:

 

Onsdag:

11:30-12:30 v Gry Østerbye

Torsdag:

12:30-13:30 v Birgitte Brabrand

fredag:

11:30-12:30 v Gry Østerbye

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Birgitte Brabrand
Birgitte Brabrand
Medejer og fysioterapeut
Grete Høgh Scheel
Grete Høgh Scheel
Fysioterapeut
Gry Østerbye
Gry Østerbye
Fysioterapeut

Relaterede hold og behandlinger

5935
Balance og styrke

Ønsker du at styrke kroppen som helhed og træne din balanceevne?

5810
Flow pilates

Kan du ikke heller ikke ”finde” din ”Core? Føler du dig svag og måske samtidig stiv som et bræt og kniber det samtidig med at fx at spille padle tennis, løbe, dyrke yoga og gøre de ting du gerne vil uden at få ondt? Så er flow pilates holdet for dig.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

5936
God weekend styrke

God Weekend styrke er den perfekte start på weekenden.

Vi får sved på panden og humøret op med varierede øvelser, der styrker musklerne i hele kroppen.

7253
Personlig PAR-træning

Start til personlig træning hos Buddingevej Fysioterapi sammen med en du holder af.

Timen bliver ledt af en aut. fysioterapeut, som vil lave et skræddersyet træningsprogram, vejlede under øvelser og sørge for høj gejst og at motivationen bliver bevaret.

5962
Puls og styrke

Vil du gerne forbedre din kondition og blive stærkere, anbefaler vi, at du starter til puls og styrke hos Buddingevej Fysioterapi.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her