Såler

Supersoles og LFT såler er et supplement til normal fysioterapi, hvor formålet er at hjælpe din fod til at træde rigtigt, så du mindsker risikoen for at udvikle smerter i fx ankler, knæ, hofter eller ryg. Sålerne korrigerer og stødabsorberer og kan på sigt lindre smerter og risikoen for skader.

Saaler

Supersoles findes i flere varianter til forskellige behov og fås i alle størrelser. De kan både benyttes til daglig brug og når du dyrker din yndlingssport. De laves desuden både til smalle og bredde fødder og passer i de fleste sko – dog ikke sko med høje hæle.

 

Hvordan får jeg supersoles?

 

Alle undersøges af vores certificerede fysioterapeut, Elias Trøjmer.

 

Forløbet består af 3 dele:

 

 • 30 min. undersøgelse
 • 45 min. produktion af sål
 • 30 min. opfølgning.

 

Pris:

1200 kr. for sålerne excl. 3 normalbehandlinger til sygesikringstakst.

I videoen længere nede, kan du se og høre mere om sålerne.

Hvad er LFT såler?

 

LFT Nordic producerer skræddersyet indlægssåler af høj kvalitet. Dette gøres for at forbedre, støtte eller lindre fodens tilstand. Det bestræbes at levere et højt komfortniveau, så du kan mærke en positiv forskel i din dagligdag.

 

LFT-såler er en modreaktion på de kraftige ortopædiske indlæg som ofte laves for kraftige og er direkte ubehageligt. LFT nordic såler tilpasses dine sko, så du kan skifte dem til flere par sko.

 

LFT-såler er relevant til dig hvis du har:

 

 • fascia plantaris (hælspore).
 • Sport: ex. fodboldstøvler og håndboldsko hvor belastningen på foden er stor.
 • Diabetes, reumatoid artritis.
 • Patienter, som går med arbejds- og sikkerhedssko, der kræver certificering.
 • Smerter i svangsenen eller problemer med nedsunken forfod.
 • Hammertå.
 • Mortons Neurom.

 

Pris:

1999 kr. for sålerne excl. 3 normalbehandlinger til sygesikringstakst.

 

Forløb:

 

 • Undersøgelse: m/henvisning 180,52 kr – Uden/ henvisning 325 kr
 • Opfølgning efter 3-4 uger: 180,52 kr – Uden/ henvisning 325 kr

 

Kontakt: Elias Trøjmer Fysioterapeut eli@fysklinikken.dk

 

Ring til 45886690 og bestil en tid til en grundig undersøgelse af din fod.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Elias Trøjmer
Elias Trøjmer
Fysioterapeut

Relaterede hold og behandlinger

6203
Akupunktur

Har du længerevarende smerter i kroppen? Er der ting, som du har svært ved at udføre i din hverdag grundet gener og smerter bestemte steder i kroppen? Oplever du ikke at din medicin er nok? Så kan det være, at akupunktur kan hjælpe dig!

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

5810
Flow pilates for kvinder

Døjer du med nakke- og rygsmerter eller ønsker du øget bevægelighed, smidighed og styrke i kroppen, er flow pilates holdet for dig!

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5939
Fysio Yoga

Døjer du med smerter og/eller bevægeindskrænkning et eller flere steder i kroppen, er Fysio Yoga holdet for dig.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

6184
GLAD træning

GLAD står for ”godt liv med artrose Danmark” og er et træningsforløb specialdesignet til dig med slidgigt/artrose i hofter og/eller knæ.

5944
Knæhold

Søger du genoptræning af dit knæ efter fx sportsskade, oprensning af knæet eller operation af menisk eller korsbånd, anbefaler vi, at du kommer på vores knæhold.

6210
Laser

En smertefri behandlingsform uden bivirkninger. Laserlyset optimerer cellefunktionerne i det skadede område og understøtter kroppens egen opheling, så du hurtigere kan komme tilbage til en smertefri hverdag eller sportsaktivitet. Vi benytter en high power klasse 4 laser (ASA-laser).

5942
Nakke – hovedpine hold

Døjer du med smerter i nakken, udstrålende smerte ned i arme og ryggen, nedsat bevægelighed eller hyppig hovedpine og svimmelhed, anbefaler vi, at du kommer på et af vores nakke-hovedpine hold.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

5941
Styrk dit underliv

Vil du gerne forebygge eller forbedre din kontrol af urin, luft eller nedsynkning af underlivsorganer? Drømmer du om at forbedre din bækkenbundsfunktion? Så er Styrk dit underliv holdet for dig!

6217
Urogynækologisk fysioterapi

Behandling af problematikker som inkontinens, smerter under samleje, underlivssmerter, graviditetsrelaterede problematikker, nedsynkning af underlivsorganer og tarm- og afføringsproblemer (både hos mænd og kvinder) mm.

5938
Yin Yoga

GRATIS YIN YOGA WORKSHOP

9/10 kl. 19:00-20:00 v. Rikke

25/10 kl. 18:30-19:30 v. Arendse

tilmelding sker over telefon på 45 88 66 90

 

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her