Tine Bering Liisberg

Osteopat MSc / DO M.D.O (afventer aut.) samt aut. fysioterapeut og pilates instruktør

TL@fysklinikken.dk

45 88 66 90

Fysioterapeut og osteopat studerende

Tine Bering Liisberg's baggrund

Tine er uddannet Osteopat (afventer autorisation) og er autoriseret Fysioterapeut og Pilates instruktør og arbejder uden for den offentlige sygesikring. Hun har arbejdet i Buddingevej Fysioterapi siden 2017 og har inden da arbejdet 17 år i Charlottenlund Fysioterapi.

 

Tine er en erfaren behandler med over 24 år i klinisk praksis og har i kraft i af de mange års kliniske erfaring og mange års videreuddannelse et godt diagnostisk blik. Hun er som Osteopat specilaliseret i at se på kroppen som en helhed og finde årsagen til problemet.

 

Tine behandler alle (undtagen babyer) og har personlig erfaring og professionel forståelse i diagnostikken og behandlingen af den kroniske smerte patient (Fx whiplash/Commotio). I behandlingen

Undersøges, behandles og trænes kroppen som en helhed, med det mål at finde og behandle årsagen til problemet.

 

 Nøgleord:

 

Kroniske smerter
Efter både små og store traumer (Fx Whiplash/Commotio) for at undgå senfølger
Vejrtrækning
Nakke/ kæbesmerter/ Hovedpine/ migræne/ svimmelhed
Ryg-, bækken-,hofte-, knæ-, ankel- og fodsmerter
Arvæv
Reflux og fordøjelses problemer
Stress og angst
Sportsskader
Pilates og PAS (Proproceptive Activation System)
Og meget mere

Uddannelser og certificeringer:

 

Fysioterapeut (Uddannet Fra Fysioterapeut Skolen I København i 1999)
Pilates Instruktør (Uddannet fra Proapiliates i 2006)
Osteopat (Uddannet Master of Science in Osteopathy fra International Academy of osteopathy I 2020)

 

Videreuddannelse fra 2001 - 2015:

 

Fortløbende Kursus række i Dansk selskab for Muskuloskeletal Medicin v/Læge Torben Halberg i Diagnosticering og Manuelle teknikker til at opnå fri bevægelighed af led der gør ondt; MET (Muscle Energy Technique), MFR (Myofascial Release) og Manipulation (Nakke, ryg, ribben, bækken, hofte, knæ, anke/fod, Kraveben, albue, håndled)
Kursus i PAS (Proprioceptive Activation System) v/Per Gjedding;. Øvelsesserien der er Velegnet til at bryde Kroniske smertemønstre ved at påvirkning af Bl.a nervesystem via vejrtrækning, Fascia(Bindevæv) og propriception (Stillingssans): Øvelserne passer perfekt i den Osteopatiske tankegang

Privat er Tine gift og har to voksne døtre. Tine er aktiv idrætsudøver og løber, spiller tennis, padletennis, styrketræner, og dyrker pilates - både Matwork og reformer.

Tine Bering Liisberg har disse hold og behandlinger

Loem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco boris nisi ut aliquip e

5810
Flow pilates

Kan du ikke heller ikke ”finde” din ”Core? Føler du dig svag og måske samtidig stiv som et bræt og kniber det samtidig med at fx at spille padle tennis, løbe, dyrke yoga og gøre de ting du gerne vil uden at få ondt? Så er flow pilates holdet for dig.

Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her