Osteopati

Med osteopati tager man ofte over, hvor lægen ikke kan hjælpe og andre behandlingsformer ikke har nok effekt og smerten er blevet kronisk.

Osteopatisk behandling involverer manipulation af muskler og led for at genoprette normal funktion og bevægelse. Behandling kan også omfatte diverse øvelser og andre terapeutiske teknikker.

Osteopati kan bruges til at behandle en række medicinske tilstande, herunder ryg- og nakkesmerter, muskelsmerter, hovedpine, fordøjelsesproblemer og astma.

Det er vigtigt at bemærke, at osteopati ikke er en erstatning for konventionel medicinsk behandling, især i tilfælde af akut sygdom eller skade.

Har du spørgsmål eller ønsker at starte et forløb, kan du kontakte Tine Liisberg på TL@FYSKLINIKKEN.DK. Hun er fysioterapeut og næsten færdiguddannet osteopat og kan tage god hånd om dig.

Du kan læse mere om osteopati på danske osteopaters hjemmeside: Danske Osteopater

Fysioterapeut og osteopat studerende

Læs mere om vores osteopatiske tilbud

Relationer
5935
Balance og styrke

Ønsker du at styrke kroppen som helhed og træne din balanceevne?

5810
Flow pilates for kvinder

Døjer du med nakke- og rygsmerter eller ønsker du øget bevægelighed, smidighed og styrke i kroppen, er flow pilates holdet for dig!

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

5937
Osteoporose hold

Vores osteoporosehold er for dig, der er diagnosticeret med osteoporose og ønsker at styrke dine knogler i trygge rammer med ligesindede

5962
Puls og styrke

Vil du gerne forbedre din kondition og blive stærkere, anbefaler vi, at du starter til puls og styrke hos Buddingevej Fysioterapi.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her