Birgitte Brabrand

Medejer og fysioterapeut

bb@fysklinikken.dk

45886690

Birgitte

Birgitte Brabrand's baggrund

Har været tilknyttet Buddingevej Fysioterapi siden august 1989 - siden 2001 som medejer.

 

Som medejer har det altid været - og er stadig - målet at drive en fysioterapiklinik med meget høj faglighed og meget stor menneskelighed.

En klinik hvor klienterne føler sig godt tilpas, og hvor man mærker, at hjertet hos alle medarbejdere banker for at bidrage til en bedre livskvalitet med færre smerter og bedre fysisk funktion hos den enkelte.

Birgitte har stor viden om og erfaring med behandling og træning af:

 • Parkinson på alle stadier.
 • Lændeproblematikker
 • Artrose - specielt knæ og hofte.
 • Osteoporose
 • Behandling af brystopererede (Kirsten Tørsleffs metode)

 

Siden det første efteruddannelseskursus om Parkinson i 2005 har vejledning, rådgivning og træning af Parkinsonramte haft Birgittes særlige interesse. At få bedret den fysiske funktion og lavet træning som er relevant for den enkelte og samtidig sjov, så humøret også kan få et løft, har været målet. Klinikken har idag mere end 100 Parkinson-ramte gående på ugentlig basis som benytter sig af et af vores træningstilbud målrettet Parkinson.

 

Der er stærk evidens for at musik og rytme kan bedre evnen til at bevæge sig med Parkinson. På Birgittes Parkinson-hold bruges musikkens rytme aktivt i alle øvelser - se mere under det enkelte hold.

 

Birgitte har undervist i brugen af musik til gangtræning på Parkinsonkurser for fysioterapeuter.

 

At beholde en god gangfunktion er essentiel for de fleste. Det bliver med tiden sværere og sværere at gå. Med afsæt i stærk evidens har Birgitte sammen med musiker Martin Jantzen været medudvikler af Parkinson Pod - en meget brugervenlig APP med specialkomponeret musik til gangtræning.

 

Parkinson Pod anbefales af Parkinsonforeningen.

Uddannelse og certificeringer:

 

 • Fysioterapeut

 

Videreuddannelse (kun mest relevante for nuværende arbejdsområder er nævnt):

 

 • Parkinson-kurser siden de første gang blev udbudt i 2005 (ny viden opdateres løbende) - Parkinson Ballroom v Elisabeth Dalsgaard
 • Osteoporose-kursus (om træning og behandling på de forskellige stadier af osteoporose)
 • G.L.A.D kursus (træning af knæ-og hofteartrose)
 • Fysio-Pilates kursus
 • Bassinkursus
 • Div kurser indenfor MET og MWM (teknikker til at få led til at bevæge sig mere smertefrit)
 • Behandling af brystopererede (Kirsten Tørsleffs metode)
 • Musik og fysioterapi

Birgitte Brabrand har disse hold og behandlinger

Loem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco boris nisi ut aliquip e

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

6208
Behandling af bindevæv og arvæv

Specielle manuelle behandlingsteknikker og øvelser, som sigter på at løsne stramt bindevæv og arvæv.

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5937
Osteoporose hold

Vores osteoporosehold er for dig, der er diagnosticeret med osteoporose og ønsker at styrke dine knogler i trygge rammer med ligesindede

5830
Parkinson Ballroom

Parkinson Ballroom er et sjovt, energisk hold, hvor vi tager udgangspunkt i grundtrinnene i dansene: vals, cha cha cha, rumba, jive, wienervals, samba, tango og slow-fox.

 

Man behøver IKKE danserfaring for at deltage.

5791
Parkinson Rytmik

Parkinson Rytmik er for dig, der gerne vil træne til god rytmisk musik

Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her