Behandling af bindevæv og arvæv

Specielle manuelle behandlingsteknikker og øvelser, som sigter på at løsne stramt bindevæv og arvæv.

Manuel behandling + (Osteopati og fys)
Som fysioterapeuter kan vi hjælpe dig med fascieproblemer ved at bruge en række teknikker, der er designet til at løsne og strække fascierne. Dette kan omfatte MFR (myo fasciel release), udspænding, massage, akupunktur og øvelser. Formålet med disse teknikker er at forbedre blodgennemstrømningen til fascierne, øge deres fleksibilitet og løsne eventuelt arvæv, der kan begrænse bevægeligheden.

Fascier er bindevævsmembraner, der omslutter og støtter muskler og organer i kroppen. De spiller en vigtig rolle i at opretholde kroppens struktur og funktion, herunder bevægelse, styrke og fleksibilitet. Fascier kan imidlertid blive stramme, beskadigede eller arret som følge af skader, operationer, gentagne bevægelser, inaktivitet eller dårlig kropsholdning. Dette kan føre til smerter, stivhed og nedsat bevægelighed.

Specifikt til brystopererede

Fysioterapi efter brystoperation og strålebehandling er en vigtig del af rehabiliteringsprocessen og kan hjælpe med at lindre smerte, forbedre mobilitet og funktion samt reducere risikoen for komplikationer.

Efter en brystoperation kan der være nedsat mobilitet i skulderen og armen på den opererede side. Fysioterapi kan hjælpe med at genoprette fuld bevægelighed i skulderen og øge styrken i arm- og skuldermusklerne. Fysioterapeuten kan også instruere i specifikke øvelser, der kan forbedre lymfesystemets funktion og reducere risikoen for lymfødem, en tilstand med hævelse af armen på den opererede side.

Fysioterapeuten kan også anvende manuelle teknikker og strækøvelser for at lindre smerte og stivhed i bryst, skulder og nakkeområdet.

Her hos Buddingevej Fysioterapi arbejder vi efter Kirsten Tørsleffs metode til at mobilisere arvæv og vævet omkring det skadede område.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Arendse Saxberg
Arendse Saxberg
Medejer og fysioterapeut
Birgitte Brabrand
Birgitte Brabrand
Medejer og fysioterapeut
Grete Høgh Scheel
Grete Høgh Scheel
Fysioterapeut
Mette Würtzen
Mette Würtzen
Fysioterapeut
Rikke Abel-Bache
Rikke Abel-Bache
Fysioterapeut og yogainstruktør

Relaterede hold og behandlinger

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

5806
Fascie-flow

Fascie Flow er en aktiv bevægelsesform, som stimulerer kroppens muskler og fascie-system (bindevæv), som forbedrer kroppens egen ophealing samt regulerer nervesystemet.

5810
Flow pilates for kvinder

Døjer du med nakke- og rygsmerter eller ønsker du øget bevægelighed, smidighed og styrke i kroppen, er flow pilates holdet for dig!

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5930
Herre pilates

Døjer du med dårlig kropsholdning, træthed, smerter i f.eks. nakke, skulder, knæ eller ryg efter en lang arbejdsdag eller har brug for genoptræning, kan det være godt at starte til pilates.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her