Elias Trøjmer

Fysioterapeut

eli@fysklinikken.dk

45 88 66 90

Elias

Elias Trøjmer's baggrund

Elias (født 1986) er uddannet fra fysioterapiskolen i København juni 2014 og tilknyttet Buddingevej Fysioterapi siden Juli 2014.

 

Elias har taget de 2 første år på Osteopat uddannelsen.

 

Oftest bruges en osteopat til at give et bud på hvad problemet er, når andet behandling ikke har virket optimalt. Ofte ses der en sammenhæng af forskellige ting der kan resultere i problemet. Dette uddannes en osteopat i at finde.

 

Da han er på andet år har Elias osteopatisk uddannelse og erfaring inden for:

 

Fod, knæ, hofte, bækken, lænderyg og midt ryg problemer og sammenhængen af dette.

Læs links om Osteopati:

http://www.netdoktor.dk/fakta/sygdomme/osteopati.htm

http://www.danskeosteopater.dk

 

Elias beskæftiger sig med og har erfaring med mange typer skader og genoptræning heraf.

 

Overbelastningsskader, idrætsskader, kontorskader, løbeskader, akutte skader, lændehold, rygsmerter, bækkensmerter, nakke og skulderskader.

 

Derudover har Elias erfaring inden for kroniske og neurologiske sygdomme. Genoptræning efter en blodprop, sklerose, leddegigt,

 

Elias er certificeret Supersole producent. Supersole er indlægssåler der er tilpasset den enkelte patients skade og problematik. Mange knæ, hofte og lændeproblemer kommer fra fødderne. Dette kan et indlæg muligvis afhjælpe efter en grundig undersøgelse af foden. Med en fysioterapeutisk viden, undersøger og producerer Elias tilpassede såler på selve klinikken.

Elias Trøjmer har disse hold og behandlinger

Loem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco boris nisi ut aliquip e

5940
Apopleksi hold

Har du været ramt af en hjerneblødning eller haft en blodprop i hjernen, så har du mulighed for at starte på et af vores apopleksi hold.

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

5833
Parkinson styrke & balance

På det klassiske Parkinsonhold er der fokus på bevægeøvelser for hele kroppen.

7253
Personlig PAR-træning

Start til personlig træning hos Buddingevej Fysioterapi sammen med en du holder af.

Timen bliver ledt af en aut. fysioterapeut, som vil lave et skræddersyet træningsprogram, vejlede under øvelser og sørge for høj gejst og at motivationen bliver bevaret.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

6183
Såler

Supersoles og LFT såler er et supplement til normal fysioterapi, hvor formålet er at hjælpe din fod til at træde rigtigt, så du mindsker risikoen for at udvikle smerter i fx ankler, knæ, hofter eller ryg. Sålerne korrigerer og stødabsorberer og kan på sigt lindre smerter og risikoen for skader.

5963
Senior gymnastik

Vedligeholdende træning for dig, som typisk er pensioneret og ønsker en struktureret træning, så du kan bevare og forlænge din krops styrke og kondition.

Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tidligere
Næste

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her