Sclerose hold

For dig, der er svært udfordret af sclerose i hverdagen.

Set,Of,Fitness,Inventory,On,Floor,Near,Brick,Wall.,Space

Sclerose træning er designet specifikt til personer med sclerose, hvor formålet med træningen er at forbedre muskelstyrke, balance, koordination og fleksibilitet, som alle kan være påvirket af denne neurologiske lidelse.

 

Træningen udføres under vejledning af en fysioterapeut, som vil tilpasse træningen til den enkeltes behov og niveauer, og træningen kan omfatte øvelser for både over- og underkroppen.

 

Over tid kan sclerose holdtræning føre til betydelige forbedringer i muskelstyrke, balance, koordination og fleksibilitet, hvilket kan forbedre den enkeltes livskvalitet og evne til at udføre daglige opgaver. Det er vigtigt at påpege, at træning ikke kan helbrede sclerose, men det kan hjælpe med at opretholde en god livskvalitet og forebygge yderligere forringelse af funktionsevnen.

 

Det er desuden en god mulighed for at møde andre med sclerose, så I kan dele erfaringer. At træne sammen med andre kan give motivation og støtte, og det kan også være en god måde at møde nye mennesker og opbygge sociale relationer på.

Sclerose, også kendt som multipel sklerose (MS), er en kronisk autoimmun sygdom i det centrale nervesystem, der påvirker hjernen, rygmarven og øjnene. Sygdommen opstår, når immunsystemet fejlagtigt angriber den beskyttende myelinskede, som omgiver nervefibrene og er afgørende for effektiv kommunikation mellem nervecellerne. Dette kan føre til en række symptomer, herunder muskelsvaghed, balanceproblemer, kognitive problemer og synstab. MS er en progressiv sygdom, der kan forværres over tid, men behandlinger kan hjælpe med at lindre symptomer og forsinke progressionen og vi ved idag, at relevant træning er altafgørende for at leve bedst muligt med Sclerose

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Claus Dalsgaard
Claus Dalsgaard
Fysioterapeut

Relaterede hold og behandlinger

6203
Akupunktur

Har du længerevarende smerter i kroppen? Er der ting, som du har svært ved at udføre i din hverdag grundet gener og smerter bestemte steder i kroppen? Oplever du ikke at din medicin er nok? Så kan det være, at akupunktur kan hjælpe dig!

5940
Apopleksi hold

Har du været ramt af en hjerneblødning eller haft en blodprop i hjernen, så har du mulighed for at starte på et af vores apopleksi hold.

5935
Balance og styrke

Ønsker du at styrke kroppen som helhed og træne din balanceevne?

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

6208
Behandling af bindevæv og arvæv

Specielle manuelle behandlingsteknikker og øvelser, som sigter på at løsne stramt bindevæv og arvæv.

5798
Efterfødselsgymnastik

Holdtræning målrettet den nybagte mor, hvor genoptræning af mavemuskler og bækkenbund er i fokus.

5806
Fascie-flow

Fascie Flow er en aktiv bevægelsesform, som stimulerer kroppens muskler og fascie-system (bindevæv), som forbedrer kroppens egen ophealing samt regulerer nervesystemet.

5810
Flow pilates for kvinder

Døjer du med nakke- og rygsmerter eller ønsker du øget bevægelighed, smidighed og styrke i kroppen, er flow pilates holdet for dig!

5929
Fysio pilates

Døjer du med smerter i ryggen, slås du måske med en dårlig kropsholdning eller er du blevet opereret og har brug for skånsom genoptræning, kan det være godt at starte til Fysio-Pilates.

5939
Fysio Yoga

Døjer du med smerter og/eller bevægeindskrænkning et eller flere steder i kroppen, er Fysio Yoga holdet for dig.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

6209
Genoptræning

Efter operationer tilbydes man genoptræning kommunalt. Mange oplever, at de efterfølgende fortsat har brug for træning og her står vi klar i Buddingevej Fysioterapi til at hjælpe.

6184
GLAD træning

GLAD står for ”godt liv med artrose Danmark” og er et træningsforløb specialdesignet til dig med slidgigt/artrose i hofter og/eller knæ.

5936
God weekend styrke

God Weekend styrke er den perfekte start på weekenden.

Vi får sved på panden og humøret op med varierede øvelser, der styrker musklerne i hele kroppen.

5819
Gravidyoga

Er du gravid og ønsker at understøtte din graviditet og bevare din styrke samt udvikle din kropsbevidsthed og vejrtrækningsmetoder, er gravid-yoga holdet for dig.

5930
Herre pilates

Døjer du med dårlig kropsholdning, træthed, smerter i f.eks. nakke, skulder, knæ eller ryg efter en lang arbejdsdag eller har brug for genoptræning, kan det være godt at starte til pilates.

5944
Knæhold

Søger du genoptræning af dit knæ efter fx sportsskade, oprensning af knæet eller operation af menisk eller korsbånd, anbefaler vi, at du kommer på vores knæhold.

6179
Kropsanalyse

Kunne du tænke dig at kende din krops alder? Det er hvad du blandt andet kan få ud af at få lavet en kropsanalyse.

6210
Laser

En smertefri behandlingsform uden bivirkninger. Laserlyset optimerer cellefunktionerne i det skadede område og understøtter kroppens egen opheling, så du hurtigere kan komme tilbage til en smertefri hverdag eller sportsaktivitet. Vi benytter en high power klasse 4 laser (ASA-laser).

6211
Manuel behandling

Manuel behandling indenfor fysioterapi dækker over en række teknikker, hvor fysioterapeuten anvender hænderne til at behandle muskler, led og blødt væv. Formålet med manuel behandling er at forbedre kroppens funktion og reducere smerte.

6180
Massage

Trænger du til at slappe af, mindske stressen i hverdagen og mærke kroppen falde til ro, tilbyder vi massage tilpasset dig og dine behov.

Du kan desuden modtage 'stress release', som er en behandling, der løsner spændinger i kroppen.

6215
MDT / McKenzie

Den bedst dokumenterede metode for diagnosticering og behandling af nakke og lændesmerter og den behandlingsmetode man bruger ved f.eks. discus-problematikker.

5942
Nakke – hovedpine hold

Døjer du med smerter i nakken, udstrålende smerte ned i arme og ryggen, nedsat bevægelighed eller hyppig hovedpine og svimmelhed, anbefaler vi, at du kommer på et af vores nakke-hovedpine hold.

5937
Osteoporose hold

Vores osteoporosehold er for dig, der er diagnosticeret med osteoporose og ønsker at styrke dine knogler i trygge rammer med ligesindede

6221
Øvelsesterapi

Styrke- og udholdenhedstræning, udspænding, afspænding og vejrtræningsøvelser, holdningskorrigerende øvelser bevægelighedstræning, stabilitetstræning, koordinationstræning, balancetræning.

5830
Parkinson Ballroom

Parkinson Ballroom er et sjovt, energisk hold, hvor vi tager udgangspunkt i grundtrinnene i dansene: vals, cha cha cha, rumba, jive, wienervals, samba, tango og slow-fox.

 

Man behøver IKKE danserfaring for at deltage.

5791
Parkinson Rytmik

Parkinson Rytmik er for dig, der gerne vil træne til god rytmisk musik

5833
Parkinson styrke & balance

På det klassiske Parkinsonhold er der fokus på bevægeøvelser for hele kroppen.

5834
Parkinson yngre

Er du nydiagnosticeret eller yngre med Parkinson kan disse hold være noget for dig.

7253
Personlig PAR-træning

Start til personlig træning hos Buddingevej Fysioterapi sammen med en du holder af.

Timen bliver ledt af en aut. fysioterapeut, som vil lave et skræddersyet træningsprogram, vejlede under øvelser og sørge for høj gejst og at motivationen bliver bevaret.

6181
Personlig træning

Ønsker du at blive stærkere? Eller drømmer du om vægttab? Måske finder du det udfordrende at gennemskue, hvordan man bruger maskinerne korrekt i dit lokale fitnesscenter?

5962
Puls og styrke

Vil du gerne forbedre din kondition og blive stærkere, anbefaler vi, at du starter til puls og styrke hos Buddingevej Fysioterapi.

6216
Rådgivning og vejledning

Al fysioterapi både individuelt og på hold inkluderer personlig rådgivning og vejledning i forhold til netop dine problematikker på din vej mod en bedre livskvalitet.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

6183
Såler

Supersoles og LFT såler er et supplement til normal fysioterapi, hvor formålet er at hjælpe din fod til at træde rigtigt, så du mindsker risikoen for at udvikle smerter i fx ankler, knæ, hofter eller ryg. Sålerne korrigerer og stødabsorberer og kan på sigt lindre smerter og risikoen for skader.

7086
Sclerose Elite

Sclerose Elite er målrettet dig, der har fået diagnosen, men ikke har store udfordringer i hverdagen pga. sygdommen.

5963
Senior gymnastik

Vedligeholdende træning for dig, som typisk er pensioneret og ønsker en struktureret træning, så du kan bevare og forlænge din krops styrke og kondition.

5941
Styrk dit underliv

Vil du gerne forebygge eller forbedre din kontrol af urin, luft eller nedsynkning af underlivsorganer? Drømmer du om at forbedre din bækkenbundsfunktion? Så er Styrk dit underliv holdet for dig!

6182
Sundhedsrådgivning

”Jeg vil gerne tabe mig, men uanset hvad jeg gør, er der intet, der ændrer sig?”

 

”Jeg vil gerne have bedre kost- og motionsvaner, men jeg aner ikke, hvor jeg skal starte.”

 

”Jeg er i risiko for at få diabetes. Kan I hjælpe mig med at leve sundere og forebygge risikoen?”

6217
Urogynækologisk fysioterapi

Behandling af problematikker som inkontinens, smerter under samleje, underlivssmerter, graviditetsrelaterede problematikker, nedsynkning af underlivsorganer og tarm- og afføringsproblemer (både hos mænd og kvinder) mm.

5938
Yin Yoga

GRATIS YIN YOGA WORKSHOP

9/10 kl. 19:00-20:00 v. Rikke

25/10 kl. 18:30-19:30 v. Arendse

tilmelding sker over telefon på 45 88 66 90

 

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her