GLAD træning

GLAD står for ”godt liv med artrose Danmark” og er et træningsforløb specialdesignet til dig med slidgigt/artrose i hofter og/eller knæ.

GLAD_1

Du begynder med en individuel konsultation hos en specialiseret GLAD-fysioterapeut, hvorefter det vurderes, hvilket forløb/hold, du skal tilknyttes.

Der er få deltagere på hvert hold og der er derfor plads til, at fysioterapeuten kan lave øvelser specifikt målrettet dig og dine behov.

 

Du kan se videoen herunder, hvor du kan høre mere om GLAD.

GLAD forløber sig over 3 måneder og inkluderer:

 

  • En individuel undersøgelse med instruktion i øvelser
  • 2 x teoriundervisning på hold om artrose.
  • 8 ugers træning 2 gange om ugen.

 

Holdene kører fortløbende, så du kan starte året rundt.

Du kan læse mere om GLAD på den officielle hjemmeside: www.glaid.dk

 

Husk at du får tilskud fra sygesikringen, hvis du har en henvisning til fysioterapi fra lægen.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Claus Dalsgaard
Claus Dalsgaard
Fysioterapeut
Martin Wezelenburg Koch
Martin Wezelenburg Koch
Fysioterapeut
Rasmus Meisler
Rasmus Meisler
Fysioterapeut
Tobias Sørensen
Tobias Sørensen
Fysioterapeut

Relaterede hold og behandlinger

6203
Akupunktur

Har du længerevarende smerter i kroppen? Er der ting, som du har svært ved at udføre i din hverdag grundet gener og smerter bestemte steder i kroppen? Oplever du ikke at din medicin er nok? Så kan det være, at akupunktur kan hjælpe dig!

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

6210
Laser

En smertefri behandlingsform uden bivirkninger. Laserlyset optimerer cellefunktionerne i det skadede område og understøtter kroppens egen opheling, så du hurtigere kan komme tilbage til en smertefri hverdag eller sportsaktivitet. Vi benytter en high power klasse 4 laser (ASA-laser).

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

6183
Såler

Supersoles og LFT såler er et supplement til normal fysioterapi, hvor formålet er at hjælpe din fod til at træde rigtigt, så du mindsker risikoen for at udvikle smerter i fx ankler, knæ, hofter eller ryg. Sålerne korrigerer og stødabsorberer og kan på sigt lindre smerter og risikoen for skader.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her