Manuel behandling

Manuel behandling indenfor fysioterapi dækker over en række teknikker, hvor fysioterapeuten anvender hænderne til at behandle muskler, led og blødt væv. Formålet med manuel behandling er at forbedre kroppens funktion og reducere smerte.

manuel be

Herunder kan du læse mere om de forskellige manuelle metoder, som vi benytter hos Buddingevej Fysioterapi.

  • Massage: en teknik, hvor fysioterapeuten anvender tryk og bevægelser med hænderne for at lindre spændinger og smerter i musklerne.
  • Mobilisering: en teknik, hvor fysioterapeuten blidt bevæger et led i en bestemt retning for at øge bevægeligheden og reducere smerte.
  • Manipulation: en teknik, hvor fysioterapeuten hurtigt og præcist bevæger et led ud af sin normale position og derefter tilbage igen for at reducere smerte og øge bevægeligheden.
  • Triggerpunktsbehandling er en manuel terapiteknik, der bruges til at lindre smerter og muskelspændinger forårsaget af myofascielle triggerpunkter.
  • MFR: Myo Fasciel Release er en teknik, hvor man trykker ned i bindevævet og strækker det.
  • MET: Muskel-Energi-Teknik er en metode, hvor man bruger man opspænding og efterfølgende afspænding til at få led til at bevæge sig normalt igen.
  • MWM: Mobilisation with movement er bevægelse samtidig med at fysioterapeuten mobiliserer et led.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Relaterede hold og behandlinger

6221
Øvelsesterapi

Styrke- og udholdenhedstræning, udspænding, afspænding og vejrtræningsøvelser, holdningskorrigerende øvelser bevægelighedstræning, stabilitetstræning, koordinationstræning, balancetræning.

6216
Rådgivning og vejledning

Al fysioterapi både individuelt og på hold inkluderer personlig rådgivning og vejledning i forhold til netop dine problematikker på din vej mod en bedre livskvalitet.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her