Rådgivning og vejledning

Al fysioterapi både individuelt og på hold inkluderer personlig rådgivning og vejledning i forhold til netop dine problematikker på din vej mod en bedre livskvalitet.

Personlig Træning_1

Fysioterapeuter arbejde med at udføre undersøgelser, give råd og vejledning og udarbejde individuelle træningsprogrammer.

 

Her er nogle råd og vejledninger, som fysioterapeuter typisk kan hjælpe med

  1. Smertelindring og øget bevægelsesfrihed:
  2. Skadesforebyggelse og genoptræning
  3. Ergonomi og arbejdspladsindretning
  4. træningsprogrammer
  5. Livstilsændringer og sundhed

 

I det hele taget kan fysioterapeuter hjælpe med at forbedre din livskvalitet, reducere smerter og øge din fysiske funktionsevne ved hjælp af deres ekspertise og erfaring.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Relaterede hold og behandlinger

6211
Manuel behandling

Manuel behandling indenfor fysioterapi dækker over en række teknikker, hvor fysioterapeuten anvender hænderne til at behandle muskler, led og blødt væv. Formålet med manuel behandling er at forbedre kroppens funktion og reducere smerte.

6221
Øvelsesterapi

Styrke- og udholdenhedstræning, udspænding, afspænding og vejrtræningsøvelser, holdningskorrigerende øvelser bevægelighedstræning, stabilitetstræning, koordinationstræning, balancetræning.

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her