Personlig træning

Ønsker du at blive stærkere? Eller drømmer du om vægttab? Måske finder du det udfordrende at gennemskue, hvordan man bruger maskinerne korrekt i dit lokale fitnesscenter?

Personlig Træning_1

Et forløb hos en personlig træner måske være noget for dig! Hos Buddingevej Fysioterapi tilbyder vores fysioterapeuter personlig træning, hvor du selv vælger, hvor mange gange du ønsker. Måske er en enkelt session nok. Måske ønsker du et længere forløb, hvor der er plads til at udvikle både træningsprogrammer, kostplaner mm. Uanset dine ønsker og behov, står vi klar til at hjælpe dig med at nå dine mål!

 

Læs mere om vores fysioterapeut og personlig træner Gry her.

Drømmer du om en større omlægning af livsstil, madvaner og måde at dyrke motion på, anbefaler vi, at du bestiller en konsultation til sundhedsrådgivning hos en af vores specialiserede fysioterapeuter. Læs mere om tilbuddet her.

Behandlere og instruktører

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du finde nogle af landets mest erfarne og kompetente fysioterapeuter, hvor den ældste behandler har været tilknyttet klinikken i over 34 år, mens størstedelen har rundet de 15 år på Buddingevej. Vi sikrer top kvalitet, trygge rammer og godt humør hver eneste gang du kommer.

Gry Østerbye
Gry Østerbye
Fysioterapeut

Relaterede hold og behandlinger

5824
Bassinhold

Bassinholdene er for dig, der ønsker en muskelafspændende, smertedæmpende, ledaflastende og skånsom træning, som samtidig er sjov.

5798
Efterfødselsgymnastik

Efterfødselsgymnastik er målrettet den nybagte mor, hvor genoptræning af mavemuskler og bækkenbund er i fokus!

5924
Generel Træning

Generel træning er til dig, der skal træne struktureret, men ikke nødvendigvis har brug for behandling.

6209
Genoptræning

Efter operationer tilbydes man genoptræning kommunalt. Mange oplever, at de efterfølgende fortsat har brug for træning og her står vi klar i Buddingevej Fysioterapi til at hjælpe.

5944
Knæhold

Søger du genoptræning af dit knæ efter fx sportsskade, oprensning af knæet eller operation af menisk eller korsbånd, anbefaler vi, at du kommer på vores knæhold.

5942
Nakke – hovedpine hold

Døjer du med smerter i nakken, udstrålende smerte ned i arme og ryggen, nedsat bevægelighed eller hyppig hovedpine og svimmelhed, anbefaler vi, at du kommer på et af vores nakke-hovedpine hold.

7093
Ryghold

Døjer du med smerter i ryggen eller dårlig kropsholdning, kan det være en idé at starte på et af vores ryghold!

Vi benytter musik og varierer timen med store træningsbolde, vægte, step-bænke mm., så du kan få styrket rygmuskulaturen og mindske smerter og dårlig holdning.

5941
Styrk dit underliv

Vil du gerne forebygge eller forbedre din kontrol af urin, luft eller nedsynkning af underlivsorganer? Drømmer du om at forbedre din bækkenbundsfunktion? Så er Styrk dit underliv holdet for dig!

Send os en besked ved at udfylde formularen nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os på

45 88 66 90

Har du været på et af vores hold eller til behandling hos os for nylig, kan du selv booke tid med et tryk på knappen her